3 mai 2024
Răzvad – “Avem parte de vandalizări de maşini, de ameninţări venite din partea unor contracandidaţi”

Răzvad – “Avem parte de vandalizări de maşini, de ameninţări venite din partea unor contracandidaţi”

spataru„Din păcate, nu avem parte de o campanie de bun simţ, cum spun unii şi cum ne-am dori noi. Avem parte de vandalizări de maşini, de ameninţări venite din partea unor contracandidaţi.

Cetăţenii comunei s-au săturat de astfel de lucruri, ei îşi doresc cu adevărat ca la Răzvad să se facă treabă. Sunt lucruri care nu ajută electoratul cu nimic. Probabil cei care au făcut treaba asta vor să intimideze, vor să sperie. Dar le transmit un mesaj foarte clar, nu intimidează pe nimeni, ba mai mult ne ambiţionează să mergem mai departe.

Cei care fac astfel de lucruri nu pot ajunge în fruntea comunei. De asemenea, la Răzvad se întâmplă şi alte lucruri mai puţin curate. Se merge prin comună şi oamenii sunt întrebaţi dacă votează candidaţii UNPR, iar dacă spun că nu, cineva îi notează pe un carneţel şi oarecum se încearcă intimidarea lor.

Am încredere că cetăţenii comunei nu sunt aşa uşor de speriat, am încredere că nu vor să se întoarcă în trecut, pentru că avem nevoie de un viitor mai bun şi mai sănătos în care să nu se mai întâmple astfel de lucruri. Spun aceşti contracandidaţi că eu vreau să închid Centrul Educativ pentru Copiii Săraci, lucru care nu e adevărat, ba dimpotrivă.

Spun că vin şi dau oamenii afară. Primarul nu se ocupă de războaie, cu datul afară, asta a făcut fostul edil, şi asta încearcă să facă şi acum. Eu voi duce o campanie de bun simţ la Răzvad, pentru că avem nevoie de un viitor de bun simţ”, a dezvăluit candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Răzvad, Emanuel Spătaru.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial