20 aprilie 2024
Circ electoral la Nucet! “Există panou publicitar din termopan, dar care este încuiat, iar atunci când am întrebat de cheie nu se ştie cine o are”

Circ electoral la Nucet! “Există panou publicitar din termopan, dar care este încuiat, iar atunci când am întrebat de cheie nu se ştie cine o are”

lacat„Există o mare problemă cu privire la panourile electorale. S-au publicat mai multe decât sunt în realitate, ceea ce face ca activitatea noastră, de partid mic, să fie mult îngreunată. Suntem supuşi unor presiuni fie din partea candidaţilor, fie a primarilor care sunt deja pe funcţii…

Din lista panourilor de afişaj publicată, reiese că la Crângurile sunt patru panouri, dar în realitate este doar unul singur. La Corbii Mari, s-au raportat opt panouri, dar în realitate există numai două. La Odobeşti, din şapte câte s-au raportat, este doar unul singur…

Mai avem o situaţie hilară la Nucet, unde există panou publicitar din termopan, dar care este încuiat, iar atunci când am întrebat de cheie nu se ştie cine o are. Avem o solicitare făcută şi către BEJ, care a declinat-o către Autoritatea Electorală Permanentă.

Din punctul nostru de vedere există trei aspecte, iar aici vorbim despre primar, candidaţi la consiliu local şi candidaţi la CJD. Deci în principiu sunt trei entităţi diferite, iar legea spune că orice partid politic, alianţă, candidat independent ş.a.m.d. poate să afişeze un singur afiş. Întrebarea, oarecum retorică, este care dintre ei, pe care avem dreptul şi pe care îi privăm de posibilitatea legală de a se prezenta electoratului”, a spus preşedintele executiv al ALDE Dâmboviţa, Petre Ionel.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial