25 aprilie 2024
Armata roşie s-a mobilizat la Răcari! Peste 300 de oameni au venit să-şi susţină candidaţii!

Armata roşie s-a mobilizat la Răcari! Peste 300 de oameni au venit să-şi susţină candidaţii!

psdrRăcărenii, mândri că sunt români!

Lansarea candidatilor PSD-UNPR-PC in orașul Răcari a adunat peste 300 de susținători

Vineri, 9 mai 2014, în Sala de Festivități a Liceului Ion Ghica din orașul Răcari a avut loc Lansarea candidaților PSD-UNPR-PC pentru Alegerile Europarlamentare . Delegația PSD condusă de președintele Adrian Țuțuianu a fost intâmpinată cu bucurie de sute de răcăreni, mândri ca sunt români, un număr semnificativ dintre aceștia, peste 100, fiind tineri membri ai Organizației de Tineret Social Democrat Răcari al cărei președinte este Ștefan Florea. Răcărenii, vitregiți in ultimii ani de beneficiile fondurilor europene au venit plini de speranță la întâlnirea cu reprezentanții alianței PSD-UNPR-PC si candidatul la alegerile europarlamentare, Claudia Gilia, președintele Organizației de Femei a PSD Dâmbovița.

Claudia Gilia le-a vorbit celor prezenți despre proiectele pe care le are in vedere pentru următoarea perioadă, subliniind importanța votului din data de 25 mai.”Lista de candidați a PSD-UNPR-PC este o listă care are pe ea oameni profesioniști, oameni dedicați, oameni devotați, oameni demni care au apărat întotdeauna și vor apăra întotdeauna interesele României.Vrem ca România să fie o țară puternică in Europa, avem acest drept, suntem mebri cu drepturi depline, vrem să fim intotdeauna și să stăm cu fruntea sus in fața tuturor colegilor europeni și mai presus de toate vrem să apărăm interesele României’’, a declarat Claudia Gilia.

La rândul său, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu le-a vorbit locuitorilor din Răcari despre proiectele pe care echipa social democrata le are pentru județul Dambovita. Unul dintre aceastea vizeaza introducerea la finanțare a unor localități care au proiecte de alimentare cu apă și canalizare pe POS Mediu I în baza rezervelor accumulate in program.Astfel, se estimeaza că un numar de 17-18 localități vor putea accesa fonduri pe acest program în valoare totală de 30 de milioane de euro.Totodată, pentru acele localități care nu vor putea beneficia de această metodă de finanțare se vorcontinua proiectele de alimentare cu apă și canalizare derulate prin Administrația Fondului de Mediu, orașul Răcari fiind pe lista localităților inscrise in acest program.Totodată, social democrații au in vedere rezolvarea problemelor din infrastructura rutieră fiind prevăzute noi lucrări de reabilitare a unor  drumuri naționale si județene.

Totodată, o atenție deosebită se acorda și unităților de invățământ care la rândul lor beneficiază de lucrări de reabilitare și se continuă în județ proiectul privind reabilitarea căminelor culturale. Despre Proiectele PSD pentru Dâmbovița au vorbit si deputatul Georgică Dumitru și senatorul Valentin Calcan. Cu toții au transmis mesajul Alianței PSD-UNPR-PC pentru Alegerile Europarlamentare din acest an ca o șansă uriașă pentru a face România o țară puternică in Europa.Pentru aceasta, răcărenii sunt invitați ca pe 25 mai să voteze pentru oameni mândri ca sunt români și care vor apăra interesele României.Votați Alianța PSD-UNPR-PC!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial