2 mai 2024
RÂU ALB: S-a rupt Drumul Judeţean 712 A, în zona Iuda!

RÂU ALB: S-a rupt Drumul Judeţean 712 A, în zona Iuda!

Comunicat de presa

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Dambovita, a fost informat prin adresa nr. 3923/12.06.2013, de catre Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Rau Alb,cu privire la urmatoarele aspecte:

– Ca urmare a precipitatiilor abundente din ultimele zile, drumul judetean DJ 712 A, zona Iuda, din satul Rau Alb de Jos, a fost afectat puternic de apele pluviale care nu au putut fi preluate de catre santurile adiacente drumului respectiv.

– In consecinta, drumul judetean mai sus mentionat este foarte degradat si chiar impracticabil pe unele portiuni, astfel incat traficul rutier se desfasoara greu, iar in anumite zone autoturismele nu pot traversa fagasele create de mijlocul drumului.

– S-a dispus de catre Presedintele Comitetului pentru Situatii de Urgenta, catre SCLDP Dambovita, in vederea deplasarii unui echipaj in regim de urgenta.

– Informatiile au fost comunicate si Comandamentului Operational pentru Situatii de Urgenta instituit la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita.

Biroul de presa al Instituţiei Prefectului Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial