26 aprilie 2024
Târgovişte: Şi-au găsit cumnatul mort, dezbracat de la brâu în jos, într-o poziţie nefirească! Au anunţat de urgenţă poliţia

Târgovişte: Şi-au găsit cumnatul mort, dezbracat de la brâu în jos, într-o poziţie nefirească! Au anunţat de urgenţă poliţia

Planeaza misterul asupra mortii unui barbat de 47 de ani din Tagoviste!

Omul a fost gasit in apartamentul sau, dezbracat de la brau in jos si asezat intr-o pozitie ciudata in mijlocul sufrageriei.

Cand a fost descoperita tragedia, trupul neinsufletit intrase deja in stare de descompunere.

Deocamdata, nu se stie cum a sfarsit. Insa rudele si vecinii nu exclud o crima si se gandesc ca o persoana din anturajul lui l-ar fi atacat.

Barbatul locuia singur, dupa ce sotia sa si fiul au plecat, in urma cu cativa ani, la munca in strainatate. De o saptamana insa, vecinii nu l-au mai vazut, iar azi-noapte au simtit un miros greu, ce venea din apartamentul sau, si au inceput sa isi faca griji.

“Nu raspunde, de cateva zile nu l-a mai vazut nimeni si miroase foarte urat, sa nu fi fost omorat…”, ne-a declarat Maria Ivascu, cumnata victimei.

Usa apartamentului era descuiata, iar rudele cred ca un cunoscut l-ar fi atacat pe barbat.

“Banuiesc ca e ceva necurat, ca e intr-o pozitie foarte ciudata. E in genunchi, cu fundul in sus si cu chilotii in vine, dezbracat, un prieten de pahar, banuim.”, spunea Petre Ivascu, cumnatul victimei.

Vecinii povestesc ca nu au observat insa nimic suspect, care sa ii puna pe ganduri.

“Indivizi dubiosi, pe aici, au venit la dansul? Nu, n-am vazut, n-am observat dubiosi, chiar daca bea un pahar de bere il bea in casa.”, declara Gheorghe Raducu.

“N-am auzit nimic, numai mirosul, ne-a deranjat. Certuri, scandaluri, tipete? Nu…”, ne-a povestit si Mihai Manea.

Politistii urmeaza sa faca lumina in acest caz.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial