4 mai 2024
Florin Popescu: “PSD DINAMITEAZĂ PDL Dâmboviţa!”Vezi a cui e mâna!

Florin Popescu: “PSD DINAMITEAZĂ PDL Dâmboviţa!”Vezi a cui e mâna!

Comunicat de presă

PSD dinamitează PDL Dâmbovița cu mâna lui Liviu Negoiță

Organizația PDL Dâmbovița a fost spulberată azi prin demiterea, sub bagheta președintelui interimar(NUMIT, NU ALES!), a conducerilor tuturor celor 89 de organizații locale din județ. Mai mult, au fost dizolvate și conducerile organizațiilor PDL de femei, pensionari, tineret și oameni de afaceri. Masurile de astăzi vin după ce săptămâna trecută a fost demisa conducerea județeană a PDL. Liviu Negoiță reușește, astfel, să îndeplinească visul cel mai fierbinte al PSD-iștilor dâmbovițeni: destructurarea PDL Dâmbovița și eliminarea unui adversar redutabil al USL.

Ceea ce nu a reușit Adrian Năstase între 2000 și 2004, ceea ce n-a putut duce la bun sfârșit cuplul Geoană-Tăriceanu în 2007-2008 și nu a putut desăvârși nici măcar USL în ultimul an, se pare că este pe punctul să se producă acum, cu largul concurs al unor cozi de topor din PDL: destructurarea Partidului Democrat Liberal și eliminarea unicului adversar redutabil al USL!

După decizia abuzivă de dizolvare a BPJ al PDL Dâmbovița, pe motiv de lipsă a performanțelor(!) și numirea unui președinte interimar care s-a remarcat doar prin scorul mediocru înregistrat la alegerile de anul trecut și prin atitudinea prietenoasă față de PSD, a urmat, astăzi, un nou abuz strigător la cer: demiterea conducerilor celor 89 de organizații locale din Dâmbovița. Mai mult decât atât, au fost dizolvate și conducerile tuturor celorlalte structuri din cadrul PDL Dâmbovița: Organizația de Femei, Organizația de Pensionari, Organizația de Tineret și Organizația Oamenilor de Afaceri.

Demiterea celor 89 de președinți de organizații locale, mulți dintre ei cu rezultate remarcabile în alegeri, reprezintă un nou pas pe calea distrugerii PDL Dâmbovița. Decizia de astăzi reprezintă o nouă dovadă de dispreț față de miil de militanți onești ai PDL din toate localitățile, care și-au ales prin vot, democatic, liderii. Un președinte interimar (NUMIT, NU ALES!), demite președinți aleși, cu rezultate deosebite în alegeri! Prim-vicepreședintele PDL reușește, astfel, să îndeplinească visul cel mai fierbinte al PSD-iștilor dâmbovițeni: destructurarea PDL Dâmbovița și eliminarea unui adversar redutabIl al USL!

Pe cei demiși abuziv de o conducere (ea însăși născută din abuz) care sapă la temelia edificiului politic clădit cu efort și sacrificii – PDL – îi asigur de respectul meu, de prețuirea mea pentru ceea ce au făcut pentru partid și pentru județ.

Florin Popescu, deputat

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial