26 aprilie 2024
Răsturnare de situaţie în scandalul angajatului care susţine că a fost atacat cu furca! Ce s-a aflat în anchetă

Răsturnare de situaţie în scandalul angajatului care susţine că a fost atacat cu furca! Ce s-a aflat în anchetă

gun2A fost scandal pe uliţele din satul Slobozia Moară, în judeţul Dâmboviţa. Un angajat de la salubritate a reclamat că ar fi fost atacat cu furca de un localnic, supărat că nu-i ridică tot gunoiul de la poartă.

gun6Cel acuzat susţine însă că este nevinovat şi că doar l-a fi îmbrâncit pe gunoier. Localnicii povestesc că aşteaptă cu săptămânile până când le sunt ridicate deşeurile, dar nici atunci nu reuşesc să scape de toate resturile menajere.

gun2Bărbatul, de 43 de ani, de la salubritate, susţine că ar fi fost lovit cu furca de un localnic, din Slobozia Moară, după ce a refuzat să ia de la poarta omului câţiva saci cu cartofi putreziţi. Colegii lui, care au aistat la întreaga scenă, au alertat poliţia.

Sateanul acuzat are însă altă variantă.

gun″- l-ati atacat cu furca? 

– Nu!

– Dar cum s-a întâmplat?

– N-a vrut să îmi ia gunoiul, două săptămâni de zile. El a avut un băţ şi cu ăla a vrut să dea în mine, ne-am lovit”.

gun4Şi alte familii din comună se plâng de aceeaşi situaţie. gun3Primarul le da dreptate localnicilor, care nu au unde să arunce tot ce le prisoseşte prin gospodărie.

Reprezentantii Societăţii de salubritate au refuzat să facă orice comentariu pe marginea acestui scandal.

gun5Între timp, poliţiştii au declanşat cercetările în acest caz pentru lovire sau alte violente şi urmează să stabilească la finalizarea lor cine se face vinovat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial