30 aprilie 2024

PSD, veşti proaste pentru bucureştenii care se visează parlamentari de Dâmboviţa!

psdt„Biroul Permanent Judeţean a analizat candidaturile care s-au depus până la acest moment pentru celor două tipuri de mandate, de deputat, respectiv de senator, şi cu 19 voturi împotrivă şi 4 abţineri a decis respingerea candidaturilor persoanelor care vin din afara Organizaţiei Judeţene a Partidului Social Democrat, respectiv în ceea ce priveşte intenţia de candidatură depusă de Titus Corlăţean pentru Senat, Mocanu Adrian şi Ştefănescu Radu Codruţ pentru Camera Deputaţilor.

În ceea ce priveşte candidatura lui Ţâncu George, care s-a înscris cu câteva zile în urmă în Partidul Social Democrat, Biroul Permanent Judeţean a decis cu unanimitate de voturi, bineînţeles în baza dispoziţiilor statutare, faptul că acesta nu poate să-şi depună candidatura pentru Camera Deputaţilor pentru că nu îndeplineşte dispoziţiile statutare.

Biroul Permanent a decis ca în data de 9 septembrie să se convoace Comitetul Executiv în vederea analizei, dezbaterilor şi a unui vot pe marginea candidaturilor depuse pentru cele două Camere ale Parlamentului. Comitetul Executiv este un for mai larg al Partidului Social Democrat, care este format din preşedintele PSD Dâmboviţa, membrii Biroului Permanent, din preşedinţii de organizaţii locale, din primarul şi viceprimarul municipiului de reşedinţă.

Vor fi prezente la Comitetul Executiv peste 120 de persoane care vor analiza şi vor da un vot pe aceste intenţii de candidatură. Pe 15 septembrie va avea loc cel mai democratic exerciţiu făcut de un partid în România, va avea loc Conferinţa Judeţeană, un for lărgit care va cuprinde pe lângă membrii BPJ, consilierii judeţeni, primarii, viceprimarii, consilierii locali, membrii Comisiei Judeţene de Etică şi Integritate, membrii Comisiei de Control Financiar, parlamentari, vor fi în jur de 900 de persoane care vor da votul pentru lista finală de candidaţi la alegerile din iarna anului 2016.

Deci va fi un exerciţiu de democraţie veritabil în care 900 de persoane vor valida candidaţii care vor intra în bătălia electorală din 11 decembrie 2016”, a declarat vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial