3 mai 2024

Ce a spus vicepreşedinta PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia, de i-a scos “din pepeni” pe liberali!

claudia-gilia„Domnul Preda, care a fost paraşutat de la centru în Dâmboviţa preluând Organizaţia PNL, nu ştie nimic despre acest judeţ. (…) Domnul prefect, aşa cum îl cunoaştem, este un om cu o activitate profesională, cu competenţe profesionale care nu pot fi puse la îndoială. Sunt uimitoare afirmaţiile pe care le-au făcut cei din PNL pentru că, în momentul în care domnul Jîjîie a fost numit prefect de către Guvernul Cioloş, dumnealor au fost primii care au salutat numirea domniei sale.

Nu înţeleg acum această schimbare radicală de opinie… Dar bineînţeles, domnul Preda la momentul respectiv se afla în Buzău, deci nu avea cum să ştie ceea ce se întâmplă în Dâmboviţa.

Domnul Preda reconfirmă faptul că a venit în Dâmboviţa cu un singur scop, acela de a obţine un loc eligibil pe listele de la PNL pentru un nou mandat de parlamentar şi cred că în acest sens a pus în scenă un întreg arsenal, de la agitaţie, la provocări nejustificate, la atacuri ruşinoase…

Dacă tot a adresat o scrisoare deschisă premierului Cioloş, speram ca aceasta să cuprindă întrebări de genul: De ce Guvernul Cioloş are zero absorbţie la fondurile europene?

De ce Guvernul Cioloş nu a publicat toate Ghidurile de finanţare pentru programele europene? De ce nu au existat bani care să se dea la rectificarea bugetară primarilor sau Consiliului Judeţean?

Asta în măsura în care pe domnul deputat Cezar Preda îl interesează viaţa cetăţenilor din Dâmboviţa şi nu doar obţinerea unui nou mandat de parlamentar. (…)

Domnul Preda putea să adreseze premierului Cioloş o interpelare care să privească problemele reale ale acestui judeţ”, a declarat vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial