27 aprilie 2024
Primarul comunei Gura Foii, Radu Georgescu, terorizat noaptea trecută de un fost jandarm!

Primarul comunei Gura Foii, Radu Georgescu, terorizat noaptea trecută de un fost jandarm!

batausOra 00.15. Primarul comunei Gura Foii, Radu Georgescu, este ameninţat cu moartea în plină noapte. Edilul sună la 112 şi cere ajutor. Poliţia nu se sinchiseşte să vină. Individul este un fost jandarm, extrem de periculos. În urmă cu aproximativ două săptămâni, respectivul, cunoscut de autorităţi pentru actele sale de violenţă, a intrat cu toporul în curtea unor cetăţeni şi l-a tăiat la umăr pe unul dintre ei. A vrut să-i dea în cap, dar omul s-a ferit. În loc  să fie ridicat imediat cu cătuşe la mâini, fostul jandarm a fost mângâiat pe creştet şi lăsat să-şi facă de cap prin sat.

Motivul  ameninţărilor  edilului în plină noapte este de-a dreptul halucinant:  NU A INTERVENIT PE LÂNGĂ VICTIMELE SALE SĂ-ŞI RETRAGĂ PLÂNGERILE.

radu-georgescuAm contactat Poliţia Găeşti în legătură cu acest caz incredibil, iar ofiţerul de serviciu ne-a spus că, de la 112, ar fi venit informaţia că cineva face scandal pe stradă, nicidecum că un primar este ameninţat cu moartea în propria locuinţă, iar poarta i-a fost distrusă. Potrivit declaraţiilor lui Radu Georgescu, operatorul 112 a refuzat să se legitimeze şi i-a zis că nu-l interesează că este primarul localităţii şi că poliţia a fost la el la poartă, dar nu a vrut să răspundă(sic!) Menţionăm că Radu Georgescu are camere de luat vederi, iar Poliţia ajunge după o oră şi 20 de minute.

miltOfiţerul de serviciu ne-a spus că va reverifica situaţia, întrucât agresorul amendat, nicidecum reţinut pentru fapte penale foarte grave, fusese adus acasă cu maşina poliţiei.

În urma apelurilor noastre, poliţistul de serviciu de la Poliţia Găeşti ne-a informat că scandalagiul urmează să fie audiat, iar situaţia, reevaluată.

Vom reveni cu amănunte.

sursa – Cronica de Găeşti

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial