9 mai 2024
Alexandru Munteanu, candidat al Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul Local Târgoviște: ”Cu responsabilitate, mândrie şi muncă, pentru Târgovişte!”

Alexandru Munteanu, candidat al Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul Local Târgoviște: ”Cu responsabilitate, mândrie şi muncă, pentru Târgovişte!”

”Cu responsabilitate, mândrie şi muncă, pentru Târgovişte!

Alianţa Dreapta Unită Târgovişte (ADU) a depus, astăzi, candidaturile pentru Primăria Municipiului Târgovişte cât şi pentru Consiliul Local Târgovişte.

Sunt emoţionat și totodată fericit să vă dau vestea că sunt pe lista de consilieri ADU pentru Târgovişte.

Îl susţin pe colegul şi prietenul meu, deputatul Daniel Blaga la funcţia de primar al municipiului Târgovişte. Este un profesionist, o persoană de încredere, implicată și corectă, un familist convins. Este primarul pe care ne vom putea baza cu adevărat.

Cât despre mine, pot să vă garantez că voi propune și promova proiecte sustenabile pentru dezvoltarea oraşului nostru.

Noi, cei din Alianţa Dreapta Unită, susținem transparenţa cu care sunt cheltuiți banii publici, lucrările de calitate și importanța fondurilor europene.

Vă mulţumesc pentru fiecare semnătură de susținere, pentru că sunteți alături de noi în lupta pentru binele Târgoviştei, pentru că doar împreună și doar în echipă vom reuși.

Uniţi pentru Târgovişte!”, a transmis Alexandru Munteanu, candidat al Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul Local Municipal Târgoviște.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial