27 aprilie 2024
Moarte învăluită în mister! Cum a fost găsită o femeie, într-un lac

Moarte învăluită în mister! Cum a fost găsită o femeie, într-un lac

auraMoarte învăluită în mister, în județul Argeș! O femeie în vârstă de 45 de ani a fost găsită fără suflare, într-un lac de la marginea autostrăzii București-Pitești.

iner8Anchetatorii au descoperit în apă și mașina acesteia, dar – contrar așteptărilor – cheile nu erau în contact, ci în geanta victimei.

iner5Rudele sunt convinse că vinovat ar fi chiar soțul ei, care ar fi înscenat o sinucidere.

iner11Femeia în vârstă de 45 de ani lucra la un restaurant aflat la kilometrul 80 al autostrăzii București-Pitești, însă deținea și un bar în localitatea Morteni din Dâmbovița. iner9Ultima dată a fost văzută sâmbătă seară, iar de atunci nu a mai dat niciun semn. Luni, un bărbat a zărit trupul femeii plutind în derivă pe lacul de la Răteşti.

iner10M-a strigat că e cineva mort în lac. Și am văzut un cadavru în apă. Am sunat la 112 și la puțin timp au scos și mașina dânsei”.

Chiar dacă mașina femeii a fost găsită în lac, cheile autoturismului erau în geantă. Așa că, apropiații cred că femeii i s-ar fi înscenat sinuciderea.

iner6Ispas Rădulescu, tatăl victimei: “I-a găsit geanta pe apă, pe ea a găsit-o pe apă, mașina a fost aruncată înainte, ea a fost aruncată separat. Cheile în geantă și fermoarul tras la geantă. Mână criminală”.

iner7Gherghina Rădulescu, mama victimei: “Crimă! Cheile băgate în geantă, fermoarul tras… cine i-a tras cheile?!”

Bănuit de fapta teribilă ar fi chiar soțul victimei, cu care era în proces de divorț, după 18 ani de căsătorie. Cei doi aveau împreună un copil de 4 ani, însă bărbatul devenea adesea violent, povestesc rudele.

iner3Femeia ar fi obținut chiar și un ordin de protecție, ca să îl țină la distanță pe individul care ar fi plecat la muncă în Croația.

Elena Stanciu, sora victimei: “Nu se mai înțelegea cu el, el bea foarte mult. O amenința că o bate, că o omoară. Că el vine în țară, că își da foc la casă, omoară copilul, o omoară pe ea”.

femeie-gasita-moarte-in-argesPolițiștilor nu le este clar deocamdată dacă vorbim despre o sinucidere, o moarte accidentală sau chiar o crimă. Anchetatorii încearcă să pună cap la cap toate probele, pentru a înțelege cu exactitate ce s-a întâmplat în ultimele minute din viață victimei.

Trupul femeii a fost dus la Serviciul de Medicină Legală din Argeș, iar medicii urmează să clarifice cauza morții.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial