28 martie 2024
Apartamentul în care a fost găsit mort asistentul medical de la Moreni, sigilat de criminalişti!

Apartamentul în care a fost găsit mort asistentul medical de la Moreni, sigilat de criminalişti!

asiContinuă ancheta în cazul asistentului medical, de 35 de ani din Moreni,  mort în condiţii suspecte în apartamentul unui prieten.

asi1Se pare că bărbatul petrecuse într-un local cu o seară înainte şi ar fi băut peste măsură. De ruşinea părinţilor săi, ar fi luat decizia să nu mai meargă acasă şi să înnopteze în locuinţa unui amic. Acesta l-a găsit a doua zi dimineaţă fără viaţă şi a anunţat autorităţile. Medicii legişti nu au reuşit deocamdată să afle cauza decesului.

asisteAsistentul medical s-a stins sâmbătă spre duminică noaptea, într-un apartament situat la parter, în oraşul Moreni. Locuinţa nu era folosită în mod curent, aşa că stătea neîncălzită. Bărbatul a avut, însă, cu ce să se învelească peste noapte, iar pe trupul său nu au fost găsite urme de violenţă.

asi3După ce l-a sunat de mai multe ori şi nu a răspuns la telefon, proprietarul apartamentului a intrat la bănuieli şi a venit să vadă ce se întâmplă. Când a intrat în locuinţă, şi-a găsit prietenul fără suflare. Şocat, a sunat la 112 şi a anunţat tragedia.

asi2Cornelia Gruia, vecină:S-au distrat şi a zis că nu se duce acasă, că îi e ruşine să îl vadă părinţii. Dimineaţa, băiatul care l-a băgat acolo l-a găsit mort.”

asi6Familia, prietenii şi colegii asistentului medical sunt în stare de şoc, după ce au aflat de moartea lui fulgerătoare. Era aşteptat dimineaţa la serviciu, însă n-a mai apărut.

asi5Cristian Codrea, directorul medical al Spitalului Moreni: „A decedat în urma unui chef, aşa-zis. Ar fi mers la o petrecere, ce s-a întâmplat acolo, nu ştiu să vă spun. ”

Tânărul era singurul copil al familiei. Părinţii lui sunt împietriţi de durere şi caută răspunsuri pentru cele întâmplate.

asi4Liliana Țăgorean, colegă a asistentului medical decedat: „De când am aflat, suntem în strare de şoc. Nu ne vine să credem aşa ceva. Ne pare rău pentru el, urma să împlinească în curând 36 de ani.”

asi7Trupul fără viaţă a fost dus la Serviciul de medicină legală, la Târgovişte, însă după autopsie medicii legişti nu s-au putut pronunţa cu privire la moartea tânărului. Au trimis probe la un laborator din Capitală să lămurească exact cauza morţii.

Poliţiştii fac şi ei cercetări şi i-au audiat pe cei care au petrecut alături de tânăr înaintea tragediei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial