18 aprilie 2024

PNL – “De ce ți-e frică, nu scapi!” SMS-ul care aruncă în aer scena politică dâmboviţeană!

cezarpCOMUNICAT DE PRESĂ

În legătură cu declarațiile susținute de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, în conferință de presă, luni, 22 august a.c., pe subiectul Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița, filiala Dâmbovița a Partidului Național Liberal vă transmite următorul punct de vedere:

Se pare că acest subiect, care prezintă 100% adevăr, i-a lovit în plin pe membrii PSD care acum încearcă să arunce pe noi deșteptarea primarilor care încep să înțeleagă. Îi solicităm președintelui Consiliului Județean, domnului Adrian Țuțuianu, probele pe care susține că le are, cine ar fi dat presupusul sms, cine i-ar fi sfătuit pe primari ceea ce dumnealui susține, mai ales în condițiile în care poziția publică a PNL, dar și cea din interiorul partidului, a fost clară: nu recomandăm nimic, nu amestecăm administrația cu politica. Domnul Țuțuianu nu face altceva decât să afișeze cu mândrie metehnele PSD de filaj, manipulare, securism și diversiune.

Dar cu această ocazie, îmi permit să-i adresez domnului președinte de Consiliu Județean niște întrebări cât se poate de legitime:

1. De fapt, de ce vorbește dumnealui în locul ADI? În ce calitate? De beneficiar? Această companie nu are Director General care să reprezinte public interesele companiei? De ce interesele ADI au fost prezentate până acum, în conferințe de presă, numai de președinte și vicepreședinți de CJD ai PSD? Ce anume justifică efortul?

2. De ce îi deranjează atât de mult o investigație privind activitatea companiei de apă încât domnul președinte de CJD să fie nevoit să iasă în conferință de presă pe acest subiect?

3. Le este frică domnilor din PSD că, în urma unei investigații, s-ar putea descoperi mari nereguli în legătură cu modul în care a fost manageriată compania, că s-ar putea descoperi câte plăți au fost făcute în decembrie 2015 și către cine?

Concluzia, domnule Adrian Țuțuianu, este una general-valabilă: de ce ți-e frică, nu scapi. Legea e lege pentru toată lumea. Dumneavoastră, ca președinte de Consiliu Județean, ați preluat încă un mandat cu active și pasive… Eu nu v-am arătat pe unde se intră în București, dar la Compania de apă semnalez că este o problemă, iar dâmbovițenii au tot dreptul să știe!

23 august 2016Cezar Preda, Președinte PNL Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial