24 mai 2024
Târgovişte – Se lucrează de zor la Şcoala Mihai Viteazul

Târgovişte – Se lucrează de zor la Şcoala Mihai Viteazul

Webp.net-resizeimage (2)“Am facut o vizita pe santierul care vizeaza modernizarea Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul”, una dintre cele 10 investitii de reabilitare a unei unitati de invatamant, in derulare acum in orasul nostru!
Proiectul, cu o valoare totala de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA), echivaleaza cu transformarea din temelii a scolii amintite, care va fi reabilitata in intregime, se vor construi nu mai putin de 6 corpuri noi de cladire, realizandu-se cresterea numarului de sali de curs de la 22 la 36, se va construi o sala de festivitati, se va extinde sala de sport, se vor construi grupuri sanitare si vestiare aferente zonei sportive, la care se adauga o cladire tehnica.
Lucrarile sunt finantate din fonduri europene, prin POR 2014-2020, Axa Prioritara 10, “Imbunatatirea Infrastructurii Educationale”.
Investitia este in grafic, iar anul viitor copiii din zona vor beneficia de una dintre cele mai moderne si mai bine dotate scoli din Romania”, a anuntat primarul Targovistei, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial