26 aprilie 2024
Primarul Stan, ultimele detalii despre stadion – ”Mai e puțin. Foarte puțin”

Primarul Stan, ultimele detalii despre stadion – ”Mai e puțin. Foarte puțin”

”Am acceptat și accept multe…nici nu știu cum să le numesc…multe mizerii aruncate în dreptul meu pentru stadionul „Eugen Popescu”. Am înțeles că intră și astea, cumva, în fișa postului. Am răspuns mai mereu pe teren, pe șantier, împingând lucurile în direcția bună.

Finalul e foarte aproape și vă mulțumesc tuturor pentru că ați înțeles exact subiectul.Până atunci, însă, o ultimă “tâmpenie” – „au construit stadionul în jurul unei case”. Doamne ferește! Credeam că nu se poate coborî atât de mult nivelul. Nici nu știu cum să răspund la așa ceva. Cum să le spui unor persoane care scriu și vorbesc cu ignoranță și/sau rea-credință că Stadionul și Casa Armatei sunt acolo dintotdeauna și n-a fost, nu e și nu va fi nimic în neregulă cu asta? Cum să le răspunzi cu ceva care este evident?

Mai e foate puțin. Îmi asum eu totul în dreptul acestui subiect. Dar haideți să nu-i mai lăsăm pe toți calomniatorii să ne jignească doar pentru că li se pare că nimeni nu-i contrează. Haideți să nu le mai permitem orice unor persoane (puține, dar zgomotoase), care sunt deranjate că proiectul se termină, echipa merge bine și se va întoarce acasă. Puțin. Foarte puțin”, a precizat Daniel Stan, primarul municipiului Târgoviște.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial