10 mai 2024

Dâmboviţa – Vin bani de la Guvern pentru zonele afectate de alunecările de teren

alunecari-teren„CNI ne-a comunicat două veşti bune! Sigur că lucrările merg greu prin companie, dar e un început. Prima veste este că a intrat pe lista sinteză pentru lucrări de refacere a căilor de acces şi punere în siguranţă a zonei afectate de calamităţi naturale în comuna Vulcana Băi, sat Vulcana de Sus, punctul Şetreni, unde este o alunecare masivă de teren.

A doua veste bună este că am depus o solicitare de 10 milioane de lei pentru lucrări la drumurile afectate de calamităţi, care nu au fost cuprinse în Hotărârea de Guvern. Guvernul României a dat bani doar pentru o perioadă scurtă, respectiv mai-iunie a.c.

Avem solicitări de 10 milioane de lei pentru realizarea unor sectoare de drumuri judeţene şi a podurilor aferente (lucrări de reparaţii, consolidări, terasamente) la Pucioasa, Moroeni, Văleni de Dâmboviţa, Vişineşti, Şelaru, Vârfuri, Bărbuleţu.

Ne-au cerut să depunem cărţile funciare pentru aceste obiective de investiţii. Pentru Moroeni şi Şelaru le depunem, dar pentru celelalte am făcut demersurile necesare pentru întocmirea cărţilor funciare, dar momentan acestea nu sunt finalizate”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial