29 martie 2024
PANICĂ LA MORENI! Patru familii au stat pe jar după ce casa vecinilor lor s-a făcut scrum!

PANICĂ LA MORENI! Patru familii au stat pe jar după ce casa vecinilor lor s-a făcut scrum!

Panica la Moreni! Un apel la 112 anunta ca o casa dintr-un cartier de la marginea orasului a luat foc, iar flacarile amenintau si locuintele din imediata apropiere. Militarii au ajuns la fata locului si i-au evacuat de urgenta pe toti locatarii din zona.

“Iesi afara ca arde casa!”

O femeie de 74 de ani si nepotul ei se aflau in casa din fata celei facute scrum. Vecinii au inceput sa tipe cand si-au dat seama ca sunt in interior, iar acoperisul locuintei lor luase foc. “Au venit vecinii si m-au strigat, Mioaro, iesi afara ca arde casa! Am iesit, numai fum se mai vedea. A dat foc, nesupravegheat, de la soba”, a declarat pentru mariusbuga.ro Maria Mandu. “Eram in casa ma jucam la calculator si dintr-o data l-am auzit pe vecinul sa iesim din casa ca este foc”, povesteste Florin Frunza, nepotul femeii.

“E ceva de nedescris cu oamenii astia!”

Vecinii se plang ca deseori familia din casa careia a izbucnit focul le-a creat probleme. “E ceva de nedescris cu oamenii astia, deci asa ceva, sunt de sase luni aici, dar liniste in coltul asta n-am vazut. In casa aia acolo asa ceva nu s-a vazut. Nu-i cunosc, nu ma cunoaste, dar nu-i posibil asa ceva”, le-a spus reporterilor mariusbuga.ro Elena Scarlat. “Din neglijenta a luat foc, din partea lor, pt ei puteau sa moara patru familii”, e convinsa Maria Calofir.

Pagubasi si pagubiti

Fiul proprietarului casei arse e convins ca focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit la un televizor uitat in priza. “Nu mai este nimic. Era asigurata casa? Nu era, noi stam aici cu chirie. Nu mai aveti de niciunele? Nu, nimic. Pompierii zic ca din cauza la televizor”, ne-a declarat Robert Piperea.

Exista pericol pentru casele din apropiere

“Pericol exista de propagare la celalate case invecinate, fiind adunate erau patru familii sub un singur acoperis”, ne-a precizat plt.Ionut Carpenaru, din cadrul Detașamentului de Pompieri Moreni. Din fericire in momentul incendiului nu se afla nimeni in locuinta. Proprietarii spun insa ca nu este asigurata casa, iar acum se vad nevoiti sa ramana intreaga iarna sub cerul liber.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial