17 mai 2024
VIDEO! Preot din Dâmboviţa acuzat că a bătut o femeie chiar în cimitir! Părintele a mai fost cercetat în trecut pentru agresiune!

VIDEO! Preot din Dâmboviţa acuzat că a bătut o femeie chiar în cimitir! Părintele a mai fost cercetat în trecut pentru agresiune!

zavoiuScandal in parohia din localitatea Zavoiu, în Dambovita, unde un preot este acuzat de o enoriasa ca ar fi paruit-o si ar fi invinetit-o chiar in cimitir, cand i-a cerut explicatii despre cavoul familiei.

Parintele a refuzat sa faca orice declaratie, dar superiorii lui au deschis o ancheta pentru a afla adevarul. Mai ales ca nu e pentru prima data cand preotul din sat este in centrul unui scandal.

Femeia sustine ca s-a dus la biserica sa-i ceara explicatii preotului in legatura cu un cavou, in care sunt ingropate rudele ei. Ar fi primit in schimb, spune ea, pumni si imbranceli. “Mi-a spus: ‘Du-te dracului, fa, de aici! Tampita dracu’, iesi afara!’ Eu am inmarmurit si am spus: ‘Nu se poate asa ceva! Te rog frumos, mie sa nu mi te adresezi cu apelativul “fa””, spune femeia.

Elena Dumitru, localnica: “Mi-a spus ca a fost la cimitir si a agresat-o preotul satului. A batut-o, e vanata pe maini, pe coaste, pe sold.”

Nela Dinu, victima: “M-a imbrancit, m-a dat cu capul de o cripta, m-a luat de par, m-a paruit. M-a trantit…

Superiorii preotului au aflat si ei de scandal.

Preot Marian Puiescu, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Targoviste: “Arhiepiscopia Targovistei a initiat o cercetare in acest caz. Vom vedea despre ce este vorba.

Scandalul dintre enoriasa si preot este departe de a se fi incheiat. Femeia spune ca a fost la medicul legist, si-a scos certificat si spune ca are de gand sa merga in instanta, pentru ca are de gand sa-l dea pe preot in judecata pentru a-si cauta dreptatea.

Preotul a mai fost cercetat de superiori in 2008, dupa o cearta cu primarul satului si mai multi localnici.

Parintele ar fi ajuns in trecut si in atentia politistilor, dupa ce a fost acuzat ca ar fi batut o femeie.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial