24 aprilie 2024
VIDEO: Un tânăr de 25 de ani, din Târgovişte, a murit după ce a căzut de la etaj. Poliţiştii iau în calcul şi sinuciderea

VIDEO: Un tânăr de 25 de ani, din Târgovişte, a murit după ce a căzut de la etaj. Poliţiştii iau în calcul şi sinuciderea

sinu7Moarte cu semne de intrebare, marti noapte, la Targoviste. Un tanar de 25 de ani si-a pierdut viata, dupa ce a cazut de la etajul 7 al unui bloc.

Venise in vizita la rude, iar la un moment dat a mers in balcon sa fumeze o tigara. Anchetatorii trebuie sa stabileasca acum daca s-a dezechilibrat sau a fost vorba de un gest extrem.

Tanarul locuia in Capitala, dar venise in vizita la rude, in orasul natal. Oamenii le-au povestit anchetatorilor ca au stat la masa si au baut doua sticle cu vin, fara sa fie vreo clipa vorba de cearta ori de neintelegeri.

Cred ca a alunecat de la balcon“, a spus o ruda a victimei, Raul Pavel.

Am fost solicitati prin 112 despre un tanar cazut de la inaltime, de la etajul 7. Se afla in stop cardio-respirator, s-au facut manevrele de resuscitare, dar s-a constatat decesul“, a declarat Claudiu Dumitrescu, Ambulanta Dambovita.

Criminalistii au luat probe de la locul tragediei si urmeaza sa stabileasca, in urma anchetei, ce s-a intamplat in ultimele minute de viata ale tanarului.

Politistii au sosit acum la fata locului si au declansat o ancheta. Iau in calcul mai multe ipoteze – este posibil sa fie vorba de o moarte accidentala, dar si de o sinucidere. Trupul fara viata al baiatului a fost dus la serviciul de medicina legala, unde i se va face necropsia.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial