2 mai 2024
ŞOCANT! O mamă şi fiul ei au luat OTRAVĂ de teama puşcăriei!

ŞOCANT! O mamă şi fiul ei au luat OTRAVĂ de teama puşcăriei!

Tentativa de sinucidere in familie, la Targoviste!

O femeie in varsta de 43 de ani si fiul ei de 19 ani au ajuns in stare grava la Spitalul de Urgenta din oras, dupa ce au incercat sa-si puna capat zilelor.

Norocul lor a fost ca baiatul cel mic, in varsta de 12 ani, i-a gasit si a dat alarma inainte sa fie prea tarziu.

Tanarul si mama lui se temeau ca ar putea ajunge dupa gratii, pentru ca erau cercetati intr-un dosar penal pentru furt si complicitate la furt.

Familia in care s-a petrecut necazul locuieste intr-un bloc ANL. In urma cu cativa ani, femeia a divortat si de atunci ii creste singura pe cei 2 baieti de 12 si 20 de ani. Mai are o fata, care este casatorita si locuieste cu sotul ei.

Ieri, fiul cel mic a sunat-o disperat pe sora lui ca si-a gasit mama si fratele in agonie. Tanara, insarcinata in luna a 8-a, s-a imediat dus sa vada ce s-a intamplat.

“Cred ca Dumnezeu a facut asa sa-i salvez. Fratele meu era cu ochii deschisi si nu reactiona si nici mama”, ne-a declarat Maria Badea.

A sunat la 112, iar cei 2 au fost dusi la spital, in stare grava.

Gestul lor a fost motivat se pare de teama ca vor ajunge dupa gratii. Tanarul de 20 de ani este cercetat in cazul furturilor unor apometre din Targoviste, si se pare ca si mama lui ar fi fost implicata.

“A zis ca mai bine decat la puscarie sa-l vada pe fratele meu, mai bine pe lumea cealalta”, ne-a povestit fratele cel mic.

“Politistii efectueaza cercetari in vederea stabilirii imprejurarilor evenimentului”, ne-a precizat subinspectorul Alexandra Nicolae, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Starea celor doi este stabila, dar vor ramane cateva zile in spital, sub supraveghere medicala. Vor avea insa nevoie si de consiliere psihologica.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial