4 mai 2024
EVACUAŢI din apartamente la miezul nopţii! O explozie urmată de incendiu a băgat spaima în locatarii unui bloc din Târgovişte!

EVACUAŢI din apartamente la miezul nopţii! O explozie urmată de incendiu a băgat spaima în locatarii unui bloc din Târgovişte!

A fost panica noaptea trecuta, intr-un bloc din Targoviste.

O explozie urmata de un incendiu intr-un apartament de la etajul trei a bagat spaima in locatari.

Oamenii au sarit speriati din somn si, cand au vazut fumul gros de pe scara, si-au luat repede copiii in brate si au iesit in strada.

Ei spun ca vinovata ar fi proprietara locuintei in care s-a produs explozia, pe care o banuiesc ca si-ar fi distrus casa intentionat.

“E o femeie din cauza careia am avut probleme de multe ori! A vrut sa se omoare de vreo 2 ori, au fost probleme mari. Si probabil chestia asta tot intentionat a fost facuta…”, ne-a declarat

Explozia a avut loc la miezul noptii, iar proprietara apartamentului in care a avut loc deflagratia era plecata de acasa. Vecinii spun ca nu e prima data cand aceasta ii pune in primejdie.

“Ne-am speriat, lasa-ne ca ce a busit aici… Aoleu, vai de capul nostru, dormeam, am vazut un fum in casa, sa ma inec, am dat drumul geam! Busea de ziceai ca e…”, ne-a povestit o batranica.

Cativa locatari au suferit atacuri de panica, printre care si o fetita de 5 ani.

In urma deflagratiei, usa de la intrarea apartamentului a fost aruncata pe scara, iar geamurile s-au facut tandari. “Se pare ca o soba, cu o acumulare de caldura, defecta, o conducat de gaze improvizata in dormitor”, a precizat plutonierul adjutant Marius Florea, sef Garda interventie ISU Dambovita.

Pompierii, dar si politistii continua ancheta pentru a afla cauza exacta a exploziei. Oamenii legii verifica si plangerile locatarilor, care spun ca proprietara apartamentului ar fi vrut sa-si distruga locuinta.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial