28 aprilie 2024
S-a activat Planul Roșu de Intervenție, pe DN 7, la Valea Mare, după ce un microbuz cu 13 călători s-a răsturnat

S-a activat Planul Roșu de Intervenție, pe DN 7, la Valea Mare, după ce un microbuz cu 13 călători s-a răsturnat

S-a activat Planul Roșu de Intervenție, în această seară, pe Drumul Național 7, în comuna Valea Mare, din județul Dâmbovița, după ce un microbuz cu 13 călători s-a răsturnat.

Opt dintre călători au fost transportați la spital, din cauza rănilor suferite. Traficul în zonă este blocat.

”În urma unui apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 a fost semnalat un eveniment rutier la granița cu județul Argeș, pe DN7, în care un microbuz s-a răsturnat, rezultând victime multiple. Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Basarab I” al județului Dâmbovița a luat măsuri imediate pentru alertarea subunităților de intervenție și a relaționat cu forțele de intervenție din județul Argeș.

Pentru gestionarea situației de urgență din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Basarab I” al județului Dâmbovița au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă și spumă și patru ambulanțe SMURD, iar SAJ DB a acționat cu patru echipaje.

În incident a fost vorba despre un microbuz care s-a răsturnat în afara părții carosabile, în localitatea Valea Mare, sat Fețeni, din județul Dâmbovița.

La fața locului au fost evaluate medical 13 persoane, toate fiind conștiente și cooperante. Opt dintre acestea au fost transportate la Spitalul Județean Argeș”, anunță ISU.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial