2 mai 2024
AU CURS RÂURI DE LACRIMI! Subofiţerul Marius Cârstea, înmormântat în satul natal, I.L.Caragiale

AU CURS RÂURI DE LACRIMI! Subofiţerul Marius Cârstea, înmormântat în satul natal, I.L.Caragiale

Au curs râuri de lacrimi, în această după-amiază, la înmormânatarea poliţistului Marius Cârstea.

Sute de prieteni, rude, colegi şi cunoscuţi au venit să-si ia rămas bun de la subofiţerul respectat de întreaga comunitate.

“Sunt terminat definitiv, abia pot sa mai vorbesc! V-am aratat albumul lui, unde l-am crescut, unde a muncit, am muncit pentru el si uite unde mi-e astazi, pentru ce?!”, plângea Gheorghe Cârstea, tatăl poliţistului.

Marius avea doua surori. Fetele sunt cele care mai alina de astazi durerea sfasietoare din sufletele parintilor greu incercati. Cu ultimele puteri, mama politistului spune sa inteleaga toti ca nu ea a fost de vina pentru nenorocire.

“Nu sunt de vina cu nimic, domnule, n-am fost langa ei, n-am vazut nimic. Decat i-am invatat de bine si pe ea si pe el, i-am spus si eu am fete si tu ai mama, tata, cred ca ti-a dat un sfat, nu sa faci rau la lume.

Fata ne-a amenintat de gestul asta si noi nu ne-am dat seama, am zis ca a zis la iuteala…”, ne-a declarat mama poliţistului.

“Ne gandim si-n partea celalalta, nu mai putem nici aici, ne-a terminat”, plângea şi Marian Cârstea, unchiul poliţistului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial