28 martie 2024
O tânără şi mai mulţi şoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriţi de poliţişti în trafic

O tânără şi mai mulţi şoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriţi de poliţişti în trafic

Cercetați de polițiști pentru comiterea unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe drumul naţional 71, în localitatea Conţeşti o tânără de 24 de ani, din Ulmi, în timp ce conducea un autoturism, deşi avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

Un bărbat de 44 de ani, din Târgovişte, a fost surprins de poliţişti în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În uram testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, poliţiştii de la Secţia nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au identificat un bărbat de 27 de ani, din Târgovişte, care ar fi fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în localitatea Măneşti. Acesta este bănuit că ar fi condus autovehiculul sub influenţa alcoolului.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat de 43 de ani, din Crevedia, este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului după ce ar fi condus un autoturism pe DN 71, în localitatea Nucet, intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma impactului, şoferul autoturismului a fost rănit.

Totodată, conducătorul auto, în urma testării cu aparatul etilotest, a prezentat o alcoolemei cu o valaore peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate situaţiile, în cauză, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial