4 mai 2024
Un tânăr, din Bucșani, a făcut accident, seara trecută, la Comișani. În ce stare era

Un tânăr, din Bucșani, a făcut accident, seara trecută, la Comișani. În ce stare era

Un tânăr, din Bucșani, a făcut accident, seara trecută, la Comișani.

Bărbatul, de 26 de ani, a intrat cu mașina într-un autoturism condus de un șofer, de 50 de ani, din Băleni, iar apoi a ajuns în gardul unei gospodării.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au testat pe cel care a provocat totul și au aflat că avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 19:15, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Comișani.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 26 de ani, din comuna Bucșani, în timp ce ar fi condus un autoturism pe drumul județean 711, în localitatea Comișani, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 50 de ani, din comuna Băleni, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat într-un gard.

În urma impactului, nicio persoană nu a fost rănită. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, a precizat IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial