27 aprilie 2024
Sute de elevi, consiliaţi de poliţişti împotriva violenţei, furturilor şi a  portului de obiecte periculoase

Sute de elevi, consiliaţi de poliţişti împotriva violenţei, furturilor şi a portului de obiecte periculoase

Poliţiştii de la Biroul Siguranţă Şcolară continuă acţiunile pentru combaterea unor evenimente negative în unitățile de învățământ

Poliţiştii de la Biroul Siguranţă Şcolară au organizat acţivităţi pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi personalului didactic în 19 unităţi de învăţământ preuniversitar din judeţul Dâmboviţa.

Au fost consiliaţi peste 800 de elevi şi cadre didactice, iar discuţiile iniţiate de poliţişti au avut ca temă prevenirea delincvenței juvenile, a faptelor comise cu violenţă, furturilor şi portului de obiecte periculoase în incinta şi în zona adiacentă unităţilor de învăţământ.

De asemenea, un alt subiect abordat de poliţişti în cadrul activităţilor desfășurate a fost reprezentat de combaterea absenteismului şcolar.

Totodată, la sesiunile de informare au participat și polițiștii de la rutieră care au prezentat celor mici regulile de circulație pe care trebuie la respecte pentru a nu deveni victima unui accident rutier, oferindu-le acestora recomandări în acest sens.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial