28 aprilie 2024
VIDEO – Deputatul Daniel Blaga semnalează: “Drumul între Gura Ocniţei şi Schela Mare, Moreni, în mocirlă şi-n nervii şoferilor”

VIDEO – Deputatul Daniel Blaga semnalează: “Drumul între Gura Ocniţei şi Schela Mare, Moreni, în mocirlă şi-n nervii şoferilor”

“Drumul între Gura Ocniţei şi Schela Mare, Moreni, în mocirlă şi-n nervii şoferilor

🚘 La finele săptămânii, am mers până în oraşul Moreni. Mă gândeam că voi ajunge repede având în vedere că aveam de parcurs în jur de 20 de kilometri.

🚧 La ieşirea din localitatea Gura Ocniţei am dat însă peste o porţiune de drum dezastruoasă – gropi şi mocirlă, până aproape de intrarea în Schela Mare.

😡 În zadar încercau şoferii să circule cu 10 – 15 kilometri la oră, autoturismele s-au murdărit zdravăn.📆 Am căutat să găsesc explicaţii despre lucrarea cu pricina. Ştim că urmează ca tronsonul respectiv să fie modernizat, dar nimeni nu ne spune concret în cât timp.

😡 Am stat de vorbă cu mai mulţi şoferi care tranzitează des zona respectivă, iar oamenii mi s-au plâns că îndură condiţiile astea de câteva săptămâni bune şi sunt convinşi că lucrurile nu se vor rezolva prea curând.

🌧️ Aşa că, la fiecare ploaie drumul este un adevărat calvar pentru cei care se încumetă să-l traverseze.💨 Iar când nu plouă, praful le dă bătăi de cap şi le scoate în fiecare zi bani din portofel pentru spălarea maşinilor.

😡 Alţii circulă deja pe ruta ocolitoare – Moreni – I.L. Caragiale – Târgovişte, dar asta înseamnă mai mulţi kilometri, mai mulţi bani pentru carburant, mai mare distanţă, timp pierdut în zadar.

📆 Am întâlnit pe traseu o pancartă pe care era afişat mesajul – Atenţie, drum în lucru, ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic. Scuze, scuze, dar un timp asumat pentru realizarea lucrării?”, se întreabă deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial