6 mai 2024
VIDEO! Un spaniol a făcut praf o ambulanţă de la SMURD Târgovişte! “A intrat pur şi simplu în noi!”

VIDEO! Un spaniol a făcut praf o ambulanţă de la SMURD Târgovişte! “A intrat pur şi simplu în noi!”

Drumul unui echipaj SMURD, care se grabea cu un pacient la spital, a fost intrerupt violent, aseara, intr-o intersectie din Targoviste.

Ambulanta a fost izbita de o masina condusa de un cetatean spaniol, care – potrivit politistilor – bause inainte sa se urce la volan.

In urma ciocnirii, 3 persoane au fost ranite si au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Bolnavul – un barbat paralizat – a scapat teafar.

Membrii echipajului de pe ambulanta povestesc ca veneau cu viteza spre spital in momentul in care soferul spaniol nu a incetinit in intersectie si nu a dat prioritate.

A avut loc un impact extrem de violent. “Ne-a luat in plin si ne-a aruncat aici! Eram mai incolo dusi…”

“Aveati semnalele pornite? Da, aveam semnalele pornite. N-a incetinit, nimic.”, ne-a declarat plutonierul major Mihai Ionita, soferul echipajului SMURD.

Din fericire, pacientul din ambulanta nu a patit nimic. Paramedicul care ii era alaturi a fost ranit usor la cap, iar soferul, in varsta de 38 de ani, a suferit leziuni mai grave.

“A intrat pur si simplu in noi, eram in misiune si a intrat in noi. N-a schitat ca vrea sa opreasca? Nu…”, ne-a povestit paramedicul Cornel Banu.

“Ala cu Audi nu a dat prioritate, venea cu viteza.”, ne-a povestit un martor.

Soferul autoturismului – un cetatean spaniol – a fost ranit usor la cap, dar medicii spun ca este in afara oricarui pericol. Iubita lui, de 20 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta, a ajuns la spital pentru ingrijiri.

“3 victime, una cu o contuzie cervicala, o alta persoana care era ambulantier, pe SMURD, contuzie cervicala si de genunchi, o alta persoana cu traumatism faciel, plaga dreapta.”, ne-a precizat dr.Ciprian Ogescu, medic in cadrul UPU Targoviste.

“Autoturismul era condus de un barbat de 37 de ani, cetatean spaniol, iar in urma testarii cu aparatul etilotest a avut o alcoolemie de 0,19 alcool pur in aerul expirat.”, a declarat agentul Adelina Torcica, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Politistii au deschis pe numele cetateanului spaniol un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial