2 mai 2024
DERANJAŢI CĂ N-AU FOST… AMENDAŢI! Cât tupeu pe unii dintre bicicliştii şi căruţaşii prinşi de poliţişti pe picior greşit!

DERANJAŢI CĂ N-AU FOST… AMENDAŢI! Cât tupeu pe unii dintre bicicliştii şi căruţaşii prinşi de poliţişti pe picior greşit!

Bicicilistii si carutasii din Dambovita au avut aseara intalnire cu… politistii.

Chiar daca unora le-a stat inima in loc, de teama ca vor fi amendati, agentii i-au crutat, ba chiar le-au facut cadouri – veste reflectorizante, ca sa fie mai usor observati in trafic dupa ce se intuneca.

Desi prinsi pe picior gresit, fara echipamentul potrivit, unii dintre cei vizati s-au luat la harta cu oamenii legii, deranjati ca au fost opriti doar… pentru “atat”.

“Sunt incidente ca merg bauti, merg… nu din cauza mea ca m-a prins… eu n-am avut nici un accident, nimic, nu trebuie sa ma opresti pe mine… eu voiam sa bag pur si simplu in curte…”, se ratoia la agenti unul dintre carutasi.

Politistii s-au oprit intr-o zona pe unde circula multi carutasi si biciclisti, si unde s-au intamplat multe accidente mortale.

“Luati vesta asta, ia-o pe dumneata si circula noaptea asa. De aceasta data nu va sanctionam, dar sa intelegeti ca reprezentati un pericol. Da, sefu’… De aici am iesit…”, incercau sa se justifice biciclistii.

Desi n-au primit amenzi, unii dintre biciclisti s-au aratat nemultumiti ca au fost… deranjati de agentii de la circulatie…

“N-am gresit, dom’le… Nu era o greseala chiar asa fatala sa…”

“Trebuie sa aveti vesta sau imbracaminte cu elemente reflecorizante. Stiti cat este amenda pt aceasta abatere? Intre 480 de lei si 640 de lei…”, spunea subinspectorul Alexandru Ciurea, din cadrul SPR Dambovita.

“Din cauza biciclistilor, Politia rutiera Dambovita a inregistrat a patra cauza generatoare de evenimente rutiere fapt pentru care ne-am gandit la demararea unor activitati preventive si nu numai la sanctionarea d-lor”, ne-a precizat cms.sef Ioan Nicolae, seful Politiei Rutiere Dambovita.

Potrivit politistilor, in primele 9 luni ale anului, din cauza biciclistilor si a carutasilor care au incalcat regulile de circulatie, in judetul Dambovita s-au produs 46 de accidente rutiere, in urma carora 7 oameni si-au pierdut viata, alti 7 au fost raniti grav si 39 au suferit leziuni usoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial