6 februarie 2023
Mesajul sfâşietor al ISU Dâmboviţa după moartea fulgerătoare a plutonierului major Adrian Cătălin BULEANDRĂ

Mesajul sfâşietor al ISU Dâmboviţa după moartea fulgerătoare a plutonierului major Adrian Cătălin BULEANDRĂ

buleandraadriancatalin1POMPIER – SALVATOR PRINTRE ÎNGERI.

Pompierii militari dâmboviţeni au mai pierdut un camarad.

În seara zilei de sâmbătă, în urma unui cumplit accident rutier, plutonierul major Adrian Cătălin BULEANDRĂ s-a stins din viaţă, plecând la ceruri mult prea devreme, la numai 46 de ani.

Tragicul eveniment a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa şi, în special, a camarazilor din Detaşamentul de Pompieri Moreni, alături de care îşi desfăşura activitatea.

Ironia sorţii este că pentru salvarea vieţii celui care, la rândul său, a salvat vieţi în cadrul misiunilor la care a participat, nu s-a mai putut face nimic de către colegii sosiţi la locul evenimentului.

Încadrat în Ministerul Afacerilor Interne în anul 1991, şi-a desfăşurat cei 27 de ani de activitate la Detaşamentul de Pompieri Moreni, participând la numeroase intervenţii, aflându-se permanent la datorie pentru salvarea vieţii semenilor.

Un camarad de nadejde, un om cu suflet mare şi bun, un profesionist desăvârșit şi un exemplu de modestie şi conduită, aşa va râmâne salvatorul plecat între îngeri în memoria colegilor săi şi a celor care l-au cunoscut.

La trecerea în neființă, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Basarab I” Dâmbovița sunt alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost timp de 27 de ani un bun coleg şi prieten – plt. maj. Adrian Cătălin BULEANDRĂ.

Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică !

Rămas bun, drag camarad, vei rămâne mereu în sufletele noastre!

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

AL I.S.U. „BASARAB I” DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial