13 aprilie 2024
Mamă şi fiică, maltratate de iubitul fetei

Mamă şi fiică, maltratate de iubitul fetei

O femeie şi fiica ei au cerut ajutorul poliţiştilor din Târgovişte după ce ar fi fost bătute de iubitul fetei.

Tânăra, de 17 ani, le-a povestit anchetatorilor că ar fi fost lovită de individul, de 20 de ani, în timp ce se aflau pe stradă, în oraş.

Ulterior, bărbatul ar fi mers acasă la mama iubitei lui şi ar fi agresat-o şi pe aceasta.

Cele două au ajuns la spital, unde au primit îngrijiri medicale.

Tânărul a fost dus la secţie pentru audieri.

“În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul de Ordine Publică, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pe numele unui tânăr de 20 de ani a fost emis un mandat de arestare preventivă.

Acesta, inițial, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că, la data de 22 martie a.c., bănuitul, în timp ce s-ar fi aflat pe bd. Eroilor din municipiul Târgoviște, și-ar fi agresat fizic concubina, o tânără de 17 ani.

Ulterior, acesta ar fi pătruns fără drept în locuința mamei tinerei, respectiv o femeie de 40 de ani, pe care ar fi agresat-o fizic.

Cele două persoane au primit îngrijiri medicale la spital.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, a precizat Poliţia Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial