7 mai 2024
Ziua grea a despărţirii, la Pucioasa. Părinţii elevului care a sfârşit în vacanţa din Austria, devastaţi de durere: “Inima mea, am avut prea puţin timp de petrecut împreună…”

Ziua grea a despărţirii, la Pucioasa. Părinţii elevului care a sfârşit în vacanţa din Austria, devastaţi de durere: “Inima mea, am avut prea puţin timp de petrecut împreună…”

Este ziua grea a despărţirii, la Pucioasa.

Părinţii lui Bubu, elevul care a sfârşit fulgerător în timpul unei vacanţe cu şcoala în Austria, sunt devastaţi de durere: “Inima mea, am avut prea puţin timp de petrecut împreună…”, plânge sufletul mamei lui Bubu.

INIMA mea, am avut prea putin timp de petrecut împreuna, îmi pare rau mami, aveam atatea de facut, sa mergem la antrenamente la meciurile de fotbal, sa radem, sa plangem, sa ne bucuram împreuna, sa vina ziua când îti vei îndeplinii visurile si sa le sarbatorim împreuna!

Mami am auzit de la colegii tai ca erai fericit ca eu sunt fana ta nr 1, o sa fiu toata viata mea, mami pentru ca stiu ca tu esti într-o echipa de îngeri mami, tu esti fundasul îngerilor!

🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️Mami, tati si surioara ta te v-om iubii si vei fi vesnic în inimile noastre!❤️❤️❤️❤️❤️❤️🕊️❤️😭😭😭😭😭“, este mesajul sfâşietor al mamei lui Bubu.

“Esti si vei rămâne Totul meu si al nostru❤️❤️❤️❤️❤️❤️Ce sa mai zic, Bubulicu meu? Stii că te ador ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️“, a transmis cu durere şi tatăl băiatului.

“Sunt împietrita de durere si tot astept ca sa apari de undeva Bebetu lui mami stiu ca nu se poate si ca e doar o imaginatie a unei mame cu sufletul sfâsiat de durere !Mami îti face niste promisiuni iubirea mea mica,îti promit ca o sa învat sa merg pe bicicleta pentru ca iubeai sa faci asta îti promit ca o sa joc fotbal cu prietenii tai si îti mai promite mami ca te voi iubii pana ne vom revedea mamico!Tu nu ai plecat de langa mami ,pentru ca inima ta face parte din inima mea❤️❤️❤️❤️.

Acum 12 ani Dumnezeu m-a binecuvantat cu tine, Bubu, eram cea mai fericita si împlinita mama, aveam 2 copii pe care mi i-am dorit din tot sufletul!

Am încercat sa fiu mama perfecta, sa va ofer totul, începand de la credinta, educatie, lucruri materiale, totul, totul pentru voi!

Erai un copil fericit care spuneai ”mami iubesc viata “, un copil fericit cu visuri mari care dorea sa fie un mare fotbalist, sa stie o tara întreaga ca tu esti un bun fotbalist, dar din pacate, mama, o tara întreaga stie ca tu nu mai esti îngerasul meu!

Îmi pare rau mami si urlu de durere!

Dumnezeu sa te aseze lânga îngerasii lui la care te rugai în fiecare seara!

Te-am iubit si te iubesc pana când Dumnezeu va decide sa ne vedem din nou mami!😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️, a mai spus cu nemărginită durere mama lui Bubu.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial