20 aprilie 2024
VIDEO – Imagini cumplite după ce un BMW s-a izbit frontal cu un tir, la Dumbrava. Şoferul începător şi o pasageră, de 14 ani, nu au mai avut nicio şansă

VIDEO – Imagini cumplite după ce un BMW s-a izbit frontal cu un tir, la Dumbrava. Şoferul începător şi o pasageră, de 14 ani, nu au mai avut nicio şansă

Un tânăr de 18 ani și o fată de 14 au murit într-un cumplit accident rutier, în județul Dâmbovița. Băiatul, care abia își luase permisul, era la volan.

Într-o curbă, mașina ar fi ajuns pe contrasens, conform primelor date, unde a fost izbită de un TIR.

În autoturism se aflau doi pasageri, de 13 şi 14 de ani, care au fost duși de urgență la spital.

Accidentul a avut loc în centrul localității Dumbrava, între Târgovişte şi Găeşti. Cei patru tineri veneau din comuna Morteni, aflată la circa 30 de kilometri de locul unde s-a produs nenorocirea. Impactul puternic a proiectat automobilul în gardul unei gospodării.

Cei aflați în trafic au sunat la 112 și au anunțat accidentul. Echipajele de la ambulanță i-au scos cei patru tineri din autoturism.

Dr. Corina Corneanu, medic SAJ Dâmboviţa:Șoferul prezența leziuni incompatibile cu viața. Pasagera din spate era în stop cardiorespirator, a fost resuscitată mai bine de 45 de minute, dar fără rezultat”.

Marius Buga, Pro TV: „Salvatorii sosiți la fața locului au preluat alte două victime, pe care le-au transportat de urgență la Spitalul Județean din Târgoviște, unde le acordă îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească exact cum s-a produs această dublă nenorocire”.

Audiat de agenții de la rutieră, șoferul TIR-ului susține că vina pentru producerea accidentului ar fi a tânărului de 18 ani. Anchetatorii vor cere însă o expertiză, pentru a află cu ce viteză rulau atât mașina, cât și TIR-ul.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial