mie. oct. 23rd, 2024

mallCOMUNICAT DE PRESĂ

Încă un pas pentru Dâmbovița Mall

După finalizarea procedurilor de achiziție publică, la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița, a fost semnat contractul pentru servicii de proiectare și execuție de lucrări pentru obiectivul de investiții „Construire iluminat public în zona Drum de legătură DJ 720 E Gara Târgoviște Sud – Centura municipiului Târgoviște”.

Valoarea investiției este de 772.277,97 lei, fără TVA, din care 46.000 lei – servicii de proiectare și 726.277,97 lei – execuția de lucrări. Termenul ofertat pentru finalizare este de 75 zile.

Acest obiectiv reprezintă activități conexe ale investiției de modernizare a DJ 720 E, prin realizarea sa, asigurându-se condiții de circulație în siguranță și confort pe traseul de aproximativ 1,2 km, ce face legătura între Gara Târgoviște Sud și drumul de centură.

Webp.net-resizeimage (1)Astfel, investiția se va integra în planul general de sistematizare a zonei UM Gară, aceasta urmând a se desfășura în paralel cu modernizarea căii de acces pe zonele de siguranță aferente.

În contextul în care, în prima parte a anului 2020, se vor finaliza lucrările la centrul comercial Dâmbovița Mall și DJ 720 E și investiția de iluminat public se va adăuga planului integrat de dezvoltare a zonei, iar administrația județeană mai face un pas spre finalizarea unui proiect de anvergură, atât pentru municipiul Târgoviște, cât și pentru județul Dâmbovița.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița