28 aprilie 2024

Miculescu îi dă replica lui Ţuţuianu – “E lipsit de scrupule, fără vreo credinţă, fără caracter”

dumitrumiculescu“Când am citit declaraţia domnului Ţuţuianu am crezut că e autoportret. Cred că Ţuţuianu s-a uitat dimineaţa în oglindă şi când a deschis gura a greşit numele, având deja o fixaţie pentru persoana mea.
Declaraţia corectă era, ca să îl citez: „Domnul Ţuţuianu cred că este un personaj care poluează viaţa politică dâmboviţeană, lipsit de scrupule, fără vreo credinţă, fără caracter, un om care nu cunoaşte şi nu poate să-şi gândească conduita politică prin raportare la vreun curent ideologic sau altul.
Pentru indivizi ca Ţuţuianu, partidele politice nu sunt decât instrumente utile în drumul spre parvenirea personală şi nu mecanisme democratice generatoare de politici publice în folosul comunităţii.” Cât despre PNL, grija domnului Ţuţuianu, deşi emoţionantă, este departe de a fi treaba lui.
Eu, în echipele în care am activat am unit, nu mi-am eliminat colegii unul câte, aşa cum o face Ţuţuianu. Văd că se bagă în seamă pe orice subiect care poate distrage atenţia publicului de la dezastrul celor 4 ani în care a administrat, nu prost, ci foarte prost, banii judeţului.
Probabil că îi este greu să-şi explice incompetenţa. Pentru băgătorii de seamă, poporul român are o vorbă bine cunoscută despre câinele care moare de drum lung….”, a declarat Dumitru Miculescu, co-preşedinte al PNL Dâmboviţa.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial