10 mai 2024
Lemne confiscate în sudul judeţului Dâmboviţa. Captura poliţiştilor: 2,7 metri cubi

Lemne confiscate în sudul judeţului Dâmboviţa. Captura poliţiştilor: 2,7 metri cubi

“Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au oprit pentru control, pe DJ 702L, în satul Telești, o autoutilitară condusă de un bărbat din Scheiu de Sus.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel în cauză transporta 1,2 m³ de material lemnos, fără a deține documente de proveniență și însoțire.

Materialul lemnos a fost indisponibilizat, iar bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Totodată, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au surprins un alt bărbat, din județul Argeș, în timp transporta cu o autoutilitară, pe DN 7, în comuna Crângurile, 1,5 m³ de material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține documente de însoțire și proveniență a materialului lemnos.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost indisponibilizat.”

sursa: Poliţia Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial