21 mai 2024
IMAGINI EXCLUSIVE! Uite unde a izbucnit incendiul în Liceul Constantin Brâncoveanu! Totul e SCRUM! VIDEO!

IMAGINI EXCLUSIVE! Uite unde a izbucnit incendiul în Liceul Constantin Brâncoveanu! Totul e SCRUM! VIDEO!

Zi de groaza la Liceul Constantin Brancoveanu din Targoviste. Cateva sute de elevi si profesorii lor au fost evacuati din salile de curs, dupa ce li s-a spus ca langa laboratorul de fizica au izbucnit flacari mari.

Un fum gros a navalit pe holurile cladirii, iar trei adolescente s-au speriat atat de tare, incat au lesinat. Fetele au fost transportate de urgenta la spital. Ca o ironie a sortii, acum doua zile, in scoala respectiva, a avut loc o simulare de incendiu.

Trei eleve au inceput sa tremure si sa planga cand au vazut isteria de pe coridoarele liceului. Fetele s-au temut pentru vietile lor. Pe langa ele treceau in fuga alti copiii care tipau, dupa ce s-au inecat cu fum.

La fata locului au ajuns doua autospeciale de la pompieri.

Alarma s-a dat in jurul orei 9.00. Elevii erau in pauza cand administratorul liceului a vazut fumul negru care iesea pe geamul unei anexe. Chiar daca in urma cu doua zile in scoala, copiii au fost invatati ce sa faca in caz de incendiu, in situatia de acum, cei mai multi s-au pierdut cu firea. Parintii multora au ajuns intr-un suflet la scoala gandindu-se la ce e mai rau.

Doua dintre elevele care si-au pierdut cunostinta au suferit atacuri de panica, motiv pentru care au fost duse la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. Acum sunt in afara oricarui pericol.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial