25 aprilie 2024
VIDEO – Accident grav la intrarea în Târgovişte

VIDEO – Accident grav la intrarea în Târgovişte

Accident grav, seara trecută, la intrarea în Târgovişte pe Drumul Naţional 71.

Un bărbat a fost grav rănit după ce maşina condusă de soţia lui a fost izbită de un alt autoturism, într-o intersecţie. Din primele cercetări, celălalt şofer nu a a cedat trecerea maşinii care venea de pe drumul cu prioritate.

Acesta susţine însă că a crezut că va avea timp să treacă, dar autoturismul condus de femeie ar fi venit cu viteză prea mare.

Şoferul care nu a acordat prioritate are 49 de ani, şi se afla la volanul unui autoturism de teren. Venea dinspre Târgovişte şi se îndrepta către Buzău. La ieşirea din oraş, într-o intersecţie avea indicatorul cedează trecerea.

De pe Drumul Naţional 71, dinspre Bucureşti, venea o maşină condusă de o femeie de 38 de ani.

Afară se lăsase ceaţa, iar bărbatul care era la volanul autoturismului de teren a forţat să treacă prin intersecţie, moment în care cele două maşini s-au ciocnit.

Șoferița susține că ea conducea regulamentar și se aștepta ca bărbatul să îi acorde prioritate.

Sabina Călin, şoferiţă: „Nu mi-a acordat prioritate, am intrat în el. Eu aveam undeva la 50 şi mă gândeam că opreşte, l-am văzut că vine din colo, avea maşini în spate, nici nu mă gândeam că o să facă aşa stânga brusc”.

În dreapta şoferiţei se afla soţul acesteia, un bărbat în vârstă de 52 de ani. În urma impactului, acesta a fost grav rănit la cap.

Emilian Nedelea asistent medical Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa: „Prezintă un traumatism cranian frontal, cu plagă sângerândă”.

Grav rănit, pasagerul a fost preluat de echipajul de la ambulanţă şi transportat la spital. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

sursa – ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial