19 aprilie 2024
Graba era să le coste viaţa pe două eleve de liceu, de 17 ani, din Pucioasa!

Graba era să le coste viaţa pe două eleve de liceu, de 17 ani, din Pucioasa!

accp7Graba era să le coste viaţa pe două eleve de liceu, de 17 ani, din Pucioasa. Au făcut greşeala să traverseze printr-un loc nepermis şi au fost izbite de o maşină de teren.

accp6Şoferul spune că nu a avut timp să le evite pentru că fetele i-au apărut brusc în faţă. Au fost transportate la spital şi din fericire sunt în afară oricăriu pericol.

accp4Accidentul s-a petrecut în centrul localităţii Pucioasa. Şoferul maşinii de teren povesteşte că elevele i-ar fi ieşit brusc în cale dintre maşinile care aşteptau în coloana şi nu a mai avut timp să frâneze.

accpPe capotă, aşa, a venit şi mi-a închis oglinda, aici, pe partea asta, în zona asta, erau maşinile oprite pe banda asta, dădeau prioritate la trecerea de pietoni şi ele din fugă, au luat-o de pe trotuar printre maşini. Au zis, ne-am grăbit să trecem la şcoală”, povestește șoferul.

accp3Pasagera din dreapta: – Au trecut prin loc nepermis, au ieşit dintre coloana de maşini, au ţâşnit direct în faţa maşinii noastre.

Reporter: – Nu s-au asigurat?

Pasagera din dreapta: – Absolut deloc, nici măcar nu se uitau în direcţia asta, se uitau în partea cealaltă.

accp2Când le-au văzut pe cele două eleve întinse pe asfalt, martorii au sunat la 112 şi au cerut intervenţia medicilor.

accp1Cele două adolescente au fost transportate cu ambulanțele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, unde doctorii le-au acordat îngrijiri medicale. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească exact cum s-a produs accidentul.

Din fericire, elevele se afla în afara oricărui pericol.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial