2 mai 2024
Imagini cumplite, la Mogoşani. S-au filmat pe Tik-Tok în timp ce îşi chinuie calul

Imagini cumplite, la Mogoşani. S-au filmat pe Tik-Tok în timp ce îşi chinuie calul

Imagini cumplite, postate pe rețeaua de socializare TikTok de indivizi din Mogoșani. Respectivii s-au filmat în timp ce chinuie un cal, pe care-l obligă, amenințându-l cu un bici, să care un buștean extrem de greu.

Animalul se opintește și dă semne că nu poate să ducă încărcătura. Stăpânii urlă și insistă ca bietul cal, care abia respiră, să care bușteanul mare și greu. La scenele violente participă și un minor, așa cum se vede în film. Alți indivizi, pe margine, se distrează.

Este important ca oamenii care văd un cal bătut, prăbuşit în stradă, ori care este pus să tragă greutăţi imense şi nu face faţă, să sune la 112 şi să sesizeze autorităţile. Nu este admis ca toţi să trecem indiferenţi pe lângă aceste acte de cruzime barbare, de neînţeles.

Din păcate în România mai există situaţii în care caii sunt bătuţi până cad din picioare, trăgând tone de greutăţi acolo unde proprietarii, ca să obţină un preţ bun şi să arate cât de puternici sunt armăsarii lor, îi chinuie peste măsură. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

sursa – Cronica de Găeşti

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial