7 mai 2024

Anchetă după ce o poartă metalică a căzut peste un elev de 12 ani, la Titu!

elevt5Accident grav, petrecut pe terenul de sport al şcolii din Titu Târg. Un elev de 12 ani a ajuns la spital, după ce o poartă din metal a căzut peste el şi l-a rănit la cap.

elevt7Copilul era în pauză şi s-a căţărat pe bară, fără să îşi dea seama că poarta respectivă nu era ancorată deloc în pământ. Acum, şi inspectoratul şcolar, şi poliţia fac investigaţii.

elevt8Incidentul s-a petrecut  în timpul recreaţiei. Un angajat al şcolii a auzit zarva pe terenul de fotbal şi a mers să vadă ce se întâmplă. Atunci, l-a găsit pe elevul de clasa a 5-a întins pe pământ şi inconştient.

elevt1Profesorii au sunat imediat la 112. Echipajul de la ambulanţă a reuşit să îl stabilizeze pe elevul rănit. Un elicopter SMURD sosit la faţa locului l-a preluat şi l-a transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, unde doctorii continuă investigaţiile.

elevtAtunci când s-a întâmplat accidentul, profesoara de serviciu, care trebuia să-i supravegheze pe elevi, era în cancelarie.
elevt4Profesoara: “Aud un coleg, profesor de spor,  să ieşim că este un elev căzut la pământ. Am înţeles de la ceilalţi copilaşi că i-a căzut o bară în cap.”

elevt3Directoarea şcolii: “Exista o persoană care se ocupă cu întreţinerea şi această poartă nu trebuia să fie acolo. Această persoană nu şi-a făcut datoria.”

elevt6Diriginte: “Este un copil agitat. La începutul anului şcolar au fost semnate procese verbale precum că ei nu au voie să se ducă în spate, pe teren, unde s-a produs incidentul.”

elevt2Inspectoratul şcolar judeţean Dambvita face acum ancheta.

Cazul a ajuns însă şi în atenţia poliţiştilor.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial