5 mai 2024
Gura târgului – Noul şef al Poliţiei Dâmboviţa, pe placul GREILOR PSD! Vezi ce planuri are!

Gura târgului – Noul şef al Poliţiei Dâmboviţa, pe placul GREILOR PSD! Vezi ce planuri are!

„În ce privește activitățile prioritare ale Poliției Județene, pentru perioada următoare, starea de normalitate este cuvântul de ordine în comunitate, menținerea la standarde ridicate a serviciului polițienesc. Voi pune un accent deosebit pe pregătirea profesională a tuturor cadrelor de poliție pentru că, desigur, mai sunt multe de făcut.

Fiecare polițist trebuie să înțeleagă că nu este de ajuns să pună în practică lucrările învățate în școala pe care a terminat-o acum 1 an, acum 5, acum 15 ani, ci permanent trebuie să se pregătească pentru a oferi comunității un serviciu polițienesc performant. Vorbim despre o prioritate atât locală, cât și națională și anume aceea de menținere a climatului de ordine și siguranță în comunitate.

Comunitatea are nevoie de ordine, de liniște și de normalitate. Acestea sunt prioritățile mele, plecând secvențial, pe servicii, amintesc prevenirea evenimentelor rutiere (în această perioadă s-au înmulțit accidentele de circulație în care sunt implicate mopede); liniștea publică îndeosebi în Târgoviște, dar și în localitățile rurale reprezintă o altă prioritate a mea, dar și a Serviciului de Ordine Publică și a Secțiilor de Poliție Rurală, și implicit a polițiilor municipale și orășenești. (…)

În perioada următoare se va analiza la nivel național sistemul de Ordine Publică și ca element de noutate vom întări posturile de poliție comunale cu mai multe efective. Nu vor mai fi numai acei polițiști cu funcții de execuție, care erau doar câte unul pe post, vor fi mai mulți agenți de poliție rurală”, spune cms.şef Danil Zepişi, noul comandant al IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial