28 aprilie 2024
EXCLUSIV! Şi-a desfigurat vecinul în bătaie pentru că-i făcea concurenţă cu tractorul!

EXCLUSIV! Şi-a desfigurat vecinul în bătaie pentru că-i făcea concurenţă cu tractorul!

Cu ochii vineti si cu maxilarul rupt a ajuns la spital un barbat de 37 de ani, din Vladeni!

Omul povesteste ca a fost snopit in bataie de un vecin de-al sau, invidios ca si-a luat si el tractor si ca-i fura clientii.

Certurile intre cei doi sunt mai vechi, dar nimeni nu-si imagina ca se va ajunge pana aici.

Victima spune ca se teme ca scandalul si bataia vor fi musamalizate de anchetatori pentru ca fratele batausului lucreaza la politia criminalistica si ar fi amenintat ca degeaba va depune plangeri impotriva agresorului pentru ca oricum va scapa basma curata…

“Este invidios pe d-voastra ca aveti tractor? Da. Ce v-a spus? A zis ca i-am luat clientii si ca el are un frate politai. V-a amenintat cu fratele politist? Da, ca el face legea, apoi mi-a zis sa ma urc in tractor sa-i dau drumul acasa si eu n-am mai putut”, a declarat Victor Ichim pentru MariusBUGA.ro.

Omul a mai apucat sa-si sune sotia dupa care a cazut inconstient pe camp. Femeia a venit imediat acolo sa vada ce s-a intamplat cu barbatul ei si a ramas ingrozita cand a vazut in ce hal era.

“Plin de sange, vanat, nasul umflat, desfigurat. Cine i-a facut tot raul acesta? Un vecin. Pe ce motiv? Ca are tractor si face un banut in plus. Nu l-a suparat cu nimic? Din contra, sotul l-a ajutat de multe ori”, ne-a marturisit Loredana Ichim.

Acum batausul este cercetat de politie pentru loviri si alte violente. Daca va fi gasit vinovat risca o pedeapsa cu inchisoarea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial