2 mai 2024
EXCLUSIV! O bătrână din Moreni a fost jefuită de vecini în timp ce dormea!

EXCLUSIV! O bătrână din Moreni a fost jefuită de vecini în timp ce dormea!

Trei tineri din Moreni, de 14, 19 si 23 de ani, au dat buzna dupa-miezul noptii in casa unei vecine de-a lor, de 74 de ani! Stiau ca femeia are un fiu, inginer la aeroportul din Canada si erau ferm convinsi ca acesta i-a trimis mamei lui o suma consistenta de bani ca sa-l viziteze. Asa ca au intrat pe geamul de la parter al vilei in care locuieste pensionara si au luat toti banii pe care i-au gasit, iar apoi s-au facut nevazuti. Totul in timp ce biata femeie dormea in camera alturata.

“Am iesit tremurand, sa-mi vina rau!”

Cei trei indivizi nu-i erau straini femeii, cu totii ii sunt vecini. Unul dintre ei, chiar un apropiat de-al casei. Nu cu mult timp in urma o ajutase pe proprietara la treburile gospodaresti

“Am iesit tremurand, sa-mi vina rau, nu stiam cum sa procedez si l-am sunat pe domnu Iordan si i-am spus-au intrat hotii in casa!”, a declarat pentru mariusbuga.ro Constanta Daus, proprietara casei. Femeia povesteste cu lacrimi in ochi ca a ramas socata dimineata cand si-a dat seama ca a fost calcata de hoti. Cand s-a uitat in geanta lasata pe un scaun din sufragerie a inteles ca i-au disparut toti banii din portofel, peste 1500 de lei, suma necesara sa plece in Canada, la fiul ei.

“Plangea, era disperata!”

“Dimineata m-a sculat la telefon vecina ca i-a spart casa, plangea, era disperata, la 74 de ani, tremura toata. Desfacuse, fortase geamurile. Stiau ca este singura? Da, stiau. Pai de vreo 3 saptamani, 4 tot o incearca, i-au luat intai plasa de cupru, asta de la strada, niste nenorociti”, ne-a povestit Ion Iordan.

A treia oara cand o calca hotii

Nu este pentru prima data insa cand hotii au dat tarcoale casei batranei. In ultima luna au calcat-o de trei ori, furandu-i diverse bunuri de prin curte. “Au venit iar, a treia oara! I-au furat din casa, de langa ea, i-au spart geamul si i-au luat din geanta. Au auzit ca are un fiu in Canada si trebuia sa plece in Canada si i-au trebuit bani, ca altfel ea e amarata, credeau ca are bani multi”, ne-a declarat Valeria Ionescu, vecina femeii.

“Pe numele celor doi tineri Tribunalul Dambovita a emis mandate de arestare preventiva pt 30 de zile, cel de-al treilea, minor, fiind cercetat in stare de libertate”, a precizat agentul Raluca Florescu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Daca vor fi gasiti vinovati, suspectii risca intre 3 si 15 ani in spatele gratiilor, pentru furt calificat

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial