29 martie 2024
Frumoasa Ana Maria Dragotă-Zamfir, noul subprefect al județului Dâmbovița. Senatorul Dragoș Popescu – ”A picat cu brio”…

Frumoasa Ana Maria Dragotă-Zamfir, noul subprefect al județului Dâmbovița. Senatorul Dragoș Popescu – ”A picat cu brio”…

”„Orice șut în fund e un pas înainte” e o zicală pe care o cunoaștem cu toții. În politica dâmbovițeană însă, sintagma pare că se potrivește de minune, o dată în plus, în aceste zile. Doar așa aș putea să îmi explic numirea doamnei Ana Maria Dragotă-Zamfir în funcția de subprefect al județului Dâmbovița.

Asta după ce doamna a „picat cu brio” examenul pentru șefia CAS Dâmbovița, un concurs în care, reamintesc, niciunul dintre cei 4 candidați din județul nostru nu a reușit nici măcar să obțină nota 5!

Fiind farmacistă de meserie și membră a Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, „picarea” unui astfel de test reprezintă cel puțin un semn de întrebare.

Pentru mine cel puțin. Recompensarea unui astfel de eșec cu o funcție atât de importantă, la atât de puțin timp distanță, un alt gest de neînțeles.Vreau să fiu bine înțeles.

Îmi doresc ca un număr cât mai mare de femei să aibă acces la poziții onorante în administrație și cred în echitate. Îmi doresc însă ca fiecare persoană care ajunge acolo să o facă pe merit, datorită experienței, profesionalismului și valorii.

Ori, în acest caz, nu știu dacă putem vorbi de aceste lucruri. Nu atunci când un eșec profesional vine la pachet cu un premiu de consolare atât de mare. Unul al cărui preț l-ar putea plăti comunitatea…”, a precizat senatorul Dragoș Popescu, din cadrul USRPLUS Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial