19 aprilie 2024
FOTO/VIDEO – Târgoviște – Săbii, droguri și mascați

FOTO/VIDEO – Târgoviște – Săbii, droguri și mascați

CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI ȘI EFECTUAREA, FĂRĂ DREPT, DE OPERAȚIUNI CU SUBSTANȚE SUSCEPTIBILE A AVEA EFECTE PSIHOACTIVE

Astăzi, 9 iunie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, sprijiniți de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, au efectuat 8 percheziții domiciliare, în municipiul Târgoviște, la persoane bănuite de trafic intern de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și indisponibilizat 3.000 de lei, 620 de euro, aproximativ 50 de grame de materie vegetală, susceptibilă a fi cannabis, 15 grame de ciuperci cu efect halucinogen, un cântar de precizie, o tabletă și 16 telefoane mobile.

Totodată, polițiștii pun în executare 28 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, pentru audieri. Activitatea infracțională a fost documentată în perioada 2019 – iunie 2022 de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorul de caz, și a vizat un grup infracțional, alcătuit din 7 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 37 de ani. Persoanele sunt bănuite că ar fi procurat și vândut droguri de risc și mare risc, dar și substanțe cu efect psihoactiv către diverși consumatori, preponderent din municipiul Târgoviște, dar și din alte localități din județ.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor din cadrul Poliției Române. La activități, au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița și Grupării de Jandarmi Mobilă Ploiești.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial