29 martie 2024
ÎNGHEŢATĂ BOCNĂ! O bătrână din Corbii Mari a fost răpusă de gerul năprasnic!

ÎNGHEŢATĂ BOCNĂ! O bătrână din Corbii Mari a fost răpusă de gerul năprasnic!

Inghetata bocna si-a gasit sfaristul, noaptea trecuta, o femeie de 87 de ani, din localitatea Corbii Mari! Biata femeie voia sa ajunga la fiica ei, intr-un sat invecinat, dar a fost rapusa de zapada si de ger, la jumatatea drumului. “A fost zapada care a fost, ea batrana, n-a mai putut sa mai mearga. Foarte frig…”, a declarat in exclusivitate pentru MariusBUGA.ro fiica batranei.

Batrana era vaduva si locuia singura. Era bolnava si neajutorata si ar fi fost bine daca fiica ei ar fi stat cu ea, spun apropiatii femeii “Cu copiii era bine daca statea, vedea fii-sa de ea, ii aducea mancare, da de..singura…”, ne-a spus Dumitra Balaceanu, cumnata victimei.

Apropiatii batranei cred ca aceasta ramasese fara lemne si fara ajutor in gospodarie si ca seara trecuta a vrut sa mearga la fata ei sa se adaposteasca si sa stea la caldura. N-a mai ajuns insa. “Plecase de acasa la fiica ei, nu mai avea santatea asa buna, fiind in jur de 90 de ani”, povestea Sorin Nica, vecin. “Era o femeie cuminte, asezata, la locul ei”, isi amintea Georgeta Burcea, vecina.

“Pe marginea Drumului National 61 a fost gasita decedata o persoana. In urma investigatiilor efectuate s-a stabilit ca aceasta este o batrana din localitate”, ne-a precizat comisarul sef Alexandru Iorga, seful Politiei Gaesti. Trupul femeii a fost dusa la Serviciul de medicina legala, la Targoviste. Anchetatorii spun ca nu sunt suspiciuni cu privire la cauza mortii ei, suferind un soc hipotermic cauzat de gerul de afara. Rudele batranei se pregatesc acum de inmormantare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial