29 martie 2024

VIDEO! Metoda ingenioasă prin care doi indivizi au intrat în casa unor bătrâni din Dâmbovița și le-au furat toți banii!

darmanestiMare atentie la cine va calca pragul! Doi batrani din Dambovita – sot si sotie – au ramas fara 2.000 de euro, dupa ce au permis unui necunoscut sa le intre in casa.

Individul a vazut unde a lasat femeia banii si, cu ajutorul unui complice, a furat tot. Cei doi batrani au crezut povestea hotilor, care au spus ca nepotul lor din Germania i-a trimis sa le vanda un boiler pentru baie.

“M-am dus, aici, in camera, sa iau banii si i-am lasat acolo, pe masa, pe restul”, spune batrana.

Batranii, in varsta de 70 de ani, locuiesc in comuna Darmanesti, judetul Dambovita. S-au trezit la poarta cu doi barbati, care au spus ca vin din partea nepotului lor din Germania. Nu li s-a parut nimic suspect cand au auzit ca baiatul i-ar fi trimis sa le instaleze un boiler. In schimbul aparaturii, batranii ar fi trebuit sa le dea 500 de euro.

Constantin Neculcea, pagubit: “Am intrat cu unul in curte, a scos telefonul si s-a prefacut ca vorbeste cu nepotul meu.”

Batranul insa nu si-a dat seama ca nu vorbeste cu nepotul sau. Asa se face ca i-a spus sotiei sa le dea indivizilor banii. Unul din ei a vazut-o pe femeie unde a lasat restul sumei, iar cand nu a fost atenta, a furat tot.

Steliana Neculcea, pagubita: “Au intrat direct in casa, aici. Au luat 2.000 de euro.”

Batranii si-au dat seama, la scurt timp, ca au fost pradati si au sunat la 112. Pentru politisti este clar ca cineva din anturajul nepotului a vandut pontul si si-a trimis oamenii la furat.

Agent Adelina Torcica, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita: “Va recomandam sa manifestati atentie sporita la persoanele necunoscute care se prezinta la usa dvs. si sa nu permiteti accesul in locuinta, indiferent de motivele invocate de acestia.

Politistii spun ca au reusit sa puna mana pe mai multe probe cu ajutorul carora spera sa dea cat mai repede de urma faptasilor. Daca vor fi prinsi si gasiti vinovati, pentru inselaciune si furt calificat, acestia risca pana la 5 ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial