5 mai 2024
Deputatul Daniel Blaga, reacție după dezastrul de la Luțca, Neamț – ”Când promisiunile electorale nu susțin podurile, ci le dărâmă!”

Deputatul Daniel Blaga, reacție după dezastrul de la Luțca, Neamț – ”Când promisiunile electorale nu susțin podurile, ci le dărâmă!”

“Când promisiunile electorale nu susțin podurile, ci le dărâmă

🌉 În satul Luțca din județul Neamț, s-a prăbușit acum câteva ore un pod. Repararea sa fusese „finalizată” cu doar 6 luni în urmă. Grav este că acolo puteau să moară oameni! În momentul prăbușirii, pe pod se aflau un camion și o autoutilitară, după cum relatează mass media din Neamț. Inspectoratul pentru Situații de Urgență anunță că șoferul camionului este rănit. Slavă Domnului că nimeni nu a decedat.

50 de ani de trafic în siguranță, asta promisese „baronul” Arsene, între timp condamnat la 8 ani de închisoare în primă instanță. 50 de ani „scufundați” în doar câteva luni, de dragul „aranjamentelor” cu firmele de casă.

🛣️ Povestea tristă de la Luțca are legătură și cu județul Dâmbovița. Conform TVR, firma care a executat lucrările la podul prăbușit a fost Darcons SRL, o „celebră” entitate juridică „de-a casei” PSD. Aceeași firmă care câștigase licitația pentru lărgirea la 4 benzi a DN71 Bâldana – Târgoviște.

Din fericire, acel proiect a fost anulat de către Cătălin Drulă, pe vremea când acesta a fost Ministru al Transporturilor. Propunerea sa? Un drum rapid modern prin afara satelor: drumul expres București-Târgoviște.

Din nefericire, odată cu „înscăunarea” lui Grindeanu la Transporturi, proiectul modern a fost „tăiat” pentru a face loc planului initial: acela de a umple buzunarele baronilor PSD, căci, pentru cine nu știe, acționarul unic al Darcons e Romică Rotaru, fost consilier județean PSD și tatăl fostului deputat PSD Alexandru Rotaru.

🚧 Acum un an, proiectul lui Cătălin Drulă a evitat un dezastru. Astăzi, dezastrul e din nou posibil. Din păcate, tot ce putem face acum e să sesizăm toate aceste nereguli. Să vorbim despre ele cu subiect și predicat și să ne luptăm în fiecare comisie pentru întârzierea acestor „proiecte” cu sens unic: buzunarul PSD”, a precizat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial